måndag 20 juni 2011

Girl Star Tranformation


Photobucket


Today I made my first gif animation, so do not laugh! It's a girl transforming with her little star thingy. :3

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Du slutar aldrig att imponera på mig! Vilken gullig film! Jag vill jättegärna se mer sådana! Jag har varit på ridläger i fem dagar och på den sista dagen var det en hopptävling som jag var med i med min häst BOss.det gick superbra och jag blev felfri! Om du kollar på min blogg ikväll eller imorgon kväll så kanske jag har lagt upp en film där jag hoppar på tävlingen. Jag fick en jättefin grön rosett! Det är inte en sådan där rosett som man kan ha i håret utan en sort som man får på hästtävlingar. När jag har lyckats lägga upp bilderna från lägret så kommer det att finnas en bild på den så då kommer du att förstå vad jag menar! Hoppas att du fortsätter att läsa och kommentera på min blogg för jag blir så glad varje gång jag får en kommentar från dig och jag kommer definitivt att fortsätta att kommentera och läsa din blogg.
    Kram
    Vera

    SvaraRadera
  2. Tack Vera! Vad glad jag blir när du skriver så fint :) Ska verkligen göra fler rörliga bilder, tar lite mer tid att göra..Men det tycker jag är värt när det ser ut som om bilder är levande.

    Grattis till rosetten! :D Duktig du är som hoppade perfekt, jag skulle nog flyga av hästen direkt hahaha Det är klart jag läser din blogg, är sämst på att kommentera dock, men jag ska göra mitt bästa, vet ju själv hur roligt det är när man får kommentarer. så tack :D Coolt namn på hästen förresten, Boss.
    Kram
    Victoria

    SvaraRadera